Радно време за Ускрс и Први мај

29. април 2016. ВЕЛИКИ ПЕТАК – ПРАЗНИЧНИ НЕРАДАН ДАН

30. април 2016. СУБОТА – од 10 ДО 15 (улаз до 14И30)

1. мај 2016. НЕДЕЉА, ПРВИ МАЈ И УСКРС – ПРАЗНИЧНИ НЕРАДАН ДАН

2. мај 2016. ПОНЕДЕЉАК – РЕДОВАН НЕРАДАН ДАН

3. мај 2016. УТОРАК – од 10 ДО 15 (улаз до 14И30)